Antal og placering af spots

Antal og placering af spots afhænger af det specifikke rum og hvilke tanker I har gjort jer for rummet. I samarbejde med jer kan vi skræddersy et lysdesign, der lever op til jeres ønsker og behov.

Hos Møller & Rothe mener vi, at antallet af loftspots du skal bruge, varierer afhængigt af rummets anvendelse og af hvilken effekt du gerne vil opnå. Vi arbejder derfor ikke ud fra hvor mange spots pr. kvm, men sætter os i stedet ned sammen med jer for at skræddersy og udarbejde en belysningsplan.

Se vores udvalg af spots til indbygning loft eller påbygning loft, hvor vi har et bredt sortiment fra bl.a. danske Faustlight og ONE A samt vores belgiske leverandør Delta Light.

Hos Møller & Rothe rådgiver og projekterer vi skræddersyet lysdesign for både arkitekter, indretningsarkitekter, entreprenører og private kunder.

Vi har egen tegnestue med vores to Lighting Planners, Nina og Winnie, der arbejder med konkrete belysningsplaner og udarbejder idéoplæg samt lysberegninger for at skabe skræddersyede løsninger til det enkelte rum.

I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter sammen med arkitekter og bygherre for både virksomheder og private kunder.

Vi har kontor og showroom i Nordhavn på Baltikavej 7, samt i Aarhus centrum, Bødker Balles Gård 19, st.

Vores to showrooms er fyldt med inspiration med alt inden for pendler, loftspots, væglamper, udendørsbelysning mm.

Vi forhandler flere anerkendte internationale og danske brands herunder: Giopato & Coombes, Delta Light, ONE A, Faustlight og Lumina blandt andre.

I centrum af København på Kronprinsessegade 3 har vi et lille city showroom, hvor enkelte af vores brands er udstillet. Showroomet er åbent tirsdag-torsdag fra kl. 9-17 samt efter aftale.

Står du med et kommende belysningsprojekt, er du mere end velkommen til at kontakte os eller booke et møde, hvis du er det mindste i tvivl.

Vores kontor i København kan kontaktes på +45 33 91 37 37 eller mail@mollerrothe.com

Vores kontor i Aarhus kan kontaktes på +45 26 19 43 00 eller jr@mollerrothe.com

Lad os tale om dit projekt

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev