Havelamper

Hos Møller & Rothe har vi et stort sortiment af havelamper, der skaber magi til din have!

Vi har et stort sortiment af udendørsbelysning, som hjælper dig igennem selv i de mørkeste dage og nætter. Med vores eksklusive udvalg af havelamper sørger vi for at skønheden i haven stråler!

At skabe den perfekte atmosfære i din have handler ikke kun om planter og dekorationer, men også om den rette belysning. Med vores udvalg af havelamper, kan du transformere din have til et magisk udendørsrum, hvor hver detalje bliver belyst. Vores eksperter hos Møller & Rothe forstår vigtigheden af både funktionalitet og æstetik, og vi tilbyder derfor et bredt udvalg af belysningsløsninger, der passer til enhver have. Fra diskrete sti- og spotlys, der kan markere dine yndlingssteder i haven, til elegante lanterner, der skaber en indbydende atmosfære – mulighederne er uendelige. Og med vores havebelysning, kan du nyde din have langt ind i de sene aftentimer. Husk, det rigtige lys kan forvandle din have fra blot et udendørs område til et levende kunstværk.

Lad ikke din have forsvinde i mørket. Uanset om du ønsker at forvandle din have til et magisk eventyrland eller bare ønsker at skabe en indbydende atmosfære, så er vores havelamper det perfekte valg.

Det er desuden vigtigt at man overvejer, hvor man ønsker at placere havelamper som følge af, at positionen styrer belysningen. Der er også mulighed for at benytte spotlys som havelamper, hvilket er fordelagtigt når man ønsker at oplyse specifikke områder. Derfor anbefaler vi også, at man søger professional rådgivning til lysdesignet i haven. Hos Møller & Rothe har vi tilknyttet vores egen tegnstue med profesionelle Lightning Planners, der er eksperter til at udvikle unikke lysdesign til udendørsbelysning.

Hos Møller & Rothe har vi nøje udvalgt vores havelamper, som er skabt med fokus på både æstetik og funktionalitet. Havelamper kan naturligvis benyttes til at fremhæve bestemte områder i haven, og oplyse stier, indkørsler og facader, men det er også en del af din haves indretninger, der bidrager til en hyggelig belysning i haven.

“Når solen går ned, træder havelamperne ind som stjerner og forvandler din have til et magisk sted.”

Havelamper fra Møller & Rothe til udendørsbelysning

Havebelysning

Havesæsonen er simpelthen den bedste tid på året til at iscenesætte sommerhaven.

Der gælder en række andre overvejelser i forbindelse med havebelysning. Det visuelle og designmæssige udtryk skal forblive intakt samtidigt med det funktionelle og praktiske dimension inkorporeres i lysdesignet.

Derudover er der forskellige måder at anvende havebelysningen på, hvor man både kan benytte havebelysningen med fokus på at indramme terrassen eller fremhæve specifikke facader på både hus, træer og beplantninger.

Det er særdeles om sommeren, at haven bliver til et udendørssted, hvor man kan nyde de sene sommeraftener. Det kræver til gengæld den rette belysning og elementer til at skabe en indbydende atmosfære, hvor man skal overveje lyskilder som følge af, at udendørsbelysning er forskellig fra indendørsbelysning.

Derfor bør man søge rådgivning i forbindelse med udvikling af lysdesign til udendørsbelysning.

Udendørsbelysning

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev