Havelamper

Hos Møller & Rothe har vi et bredt og luksuriøst sortiment af havelamper til udendørs belysning, og lægger navn til mange internationale anerkendte brands.

Vi har gennem årene opbygget et stærkt netværk med gode relationer, hvor vi hos Møller & Rothe samarbejder med leverandører over hele verden af high-end brands.

Hos Møller & Rothe forhandler vi enestående og eksklusive havelamper, der skaber den perfekte belysning til dine udendørs områder. Det er kvalitetslamper, der er dekorative og elegante i deres designs, som kombinerer æstetik og funktionalitet. 

Vi forhandler havelamper i elegante designs, der giver et diskret og eksklusivt belysning til haven. Hos Møller & Rothe forvandler vi dine udendørs områder med eksklusiv belysning.

Hvis man søger et mere minimalistisk udtryk i haven, så kan man supplere udendørs belysningen med nedgravningsspots. Vi forhandler bl.a. nedgravningsspots fra Delta Light som er førende inden for arkitektonisk belysning, og blevet kendt i hele verden for deres subtile, atmosfæriske og funktionelle design. De bidrager til et minimalistisk udtryk i haven, da de nemt integreres i jorden og afgiver et behageligt lys i mørket.

Hos Møller & Rothe anbefaler vi, at man søger rådgivning i forbindelse med udendørs belysning. Der er en række overvejelser og faktorer, som man skal have in mente, når man udarbejder et lysdesign. Vores belysningsrådgivere hjælper med at udvikle et udendørs lysdesign, der iscenesætter dine udendørs arealer bedst muligt og sikrer, at det visuelle udtryk forbliver intakt.

Vores eksklusive udelys til haven er nøje udvalgt af vores Lighting Planners. Gå på opdagelse i vores sortiment fra high-end brands som Delta Light, LumTeam og NONA SIMPLY blandt mange andre.

Eksklusive havelamper fra Møller & Rothe til udendørsbelysning i haven

Få et unikt lysdesign til din have

Hos Møller & Rothe har vi egen tegnestue med vores to Lighting Planners, Nina og Winnie, der arbejder med konkrete belysningsplaner og udarbejder idéoplæg samt lysberegninger for at skabe skræddersyede løsninger til din udendørs belysning. Uanset om det er større eller mindre projekter, så står de til rådighed og hjælper med at finde den helt rette løsning til jer. 

Vores Lighting Planners kan i samarbejde med dig udvikle et unikt lysdesign, der matcher dine behov. På den måde bliver du også involveret tidligt i processen, og får mulighed for at sætte dit eget personlige præg på lysdesignet med rådgivning fra professionelle belysningsrådgivere.

Vi udvikler kreativt og innovativt lysdesign i samspil med arkitektur og rum. Bliv inspireret og se vores case med en privat villa i København, hvor vi har udarbejdet et lysdesign til udendørs belysning med Simply pillar large fra PVD Concepts til både væg og terræn.

Kontakt os

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Se cases

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev