Havearkitekt

Vi tilbyder rådgivning, planlægning og eksekvering til fremføring at unikke og veludviklede lysdesign med forebehold for dine ønsker og behov.

Hos Møller & Rothe er vi eksperter i lys og design. Vi hjælper dig med at få etableret et flot og dekorativt fremtræden af haven, samt et praktisk belysningsdesign. Haven bliver derved en langt større del af hjemmet, da man sikrer belysningen indenfor, harmonerer med belysningen udenfor og derved skaber et godt samspil med hinanden. Dermed bidrager havearkitektur til, at skabe et mere indbydende, komfortabelt og mere ekslusivt look til haven.

Derudover mener vi, at tilføjelsen af lys til haven også kan være en fornuftig investering af flere praktiske årsager. Man øger især sikkerheden, da lyset bidrager til at afskrække indbrudstyvene, og det bliver samtidig lettere at se hvor man går, så man undgår at snuble i mørket.

Der er desuden mange forskelige måder, hvorpå man kan tilføje lyset til haven. Du vil gerne formå at skabe denne hyggelige atmosfære, så haven er oplagt og indbydende til at afholde grillfester, og andre udendørs sociale arrangementer.

Det er vigtigt, at tage med i overvejelser, hvilken lysstyrke og farvetemperatur som pæren skal kunne afgive. Dette er en meget essentiel faktor, da det har stor påvirkning på stemningen og fremtræden af haven, som man ønsker at skabe. F.eks. er et varmt og indirekte lys med til at skabe en afslappet og hyggelig atmosfære til haven. Hvorimod et koldt og direkte lys bidrager til en mere moderne og oplyst have.

Desuden er det oplagt, at benytte LED-pærer i forbindelse med have belysningen, hvor belysningen er tændt i forskellige tidsrum afhængig af, hvilke indstillinger og styresystemer man har installeret. Med LED-belysning, får du en langt længere levetid på pærerne, hvilket ligeledes reducerer energiforbruget og derved sparer du penge på el-regningen.

Du kan benytte havebelysningen med fokus på at indramme terrassen eller fremhæve specifikke facader på både hus, træer og beplantninger. Eksempelvis ved brug af spotlights, som der skaber hygge og eksklusivitet, så du får en mere dekorativ have, med et personligt præg.

Tilføjelse af lys til haven, kan have en positiv virkning på ens mentale og følelsesmæssige velvære. Forskning viser nemlig at omgivelse af natur og grønne områder kan reducere stress og forbedre humøret, og tilføjelse af lys til haven kan gøre det muligt at nyde og gøre brug af både dag og nat.

Vi skaber innovativt lysdesign

Med egen tegnestue og vores professionelle Lighting Planners, skaber vi hver dag belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter – både for erhverv og private projekter.

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med at visualisere belysningen, inden der træffes en beslutning, så du ved, at du får lige det lysdesign du ønsker.

Lysberegning

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Cases

Tilmeld dig vores nyhedsbrev