Gulvlampe

Find den perfekte gulvlampe til dit hjem fra Møller & Rothe.

Er du på udkig efter den perfekte gulvlampe? Hos Møller & Rothe har vi et eksklusivt udvalg af gulvlamper, der kombinerer æstetik og funktionalitet.

Vi er stolte af at forhandle gulvlamper fra anerkendte brands, såsom Giopato & Coombes, Moooi og Piet Boon blandt mange andre. Hos Møller & Rothe tilbyder vi enestående og eksklusive gulvlamper, som skaber en flot og behagelig belysning. Det er kvalitetslamper, der er dekorative og elegante til stuen, og praktiske i belysningen.

Gulvlamper, eller bedre kendt som standerlamper, beriger ethvert rum med deres alsidige design. Det er mere end blot en lyskilde, da de tilføjer karakter og stil til rummet. 

Gulvlamper varierer i både højde, størrelse og form, hvilket påvirker belysningen fra lampen. Det giver til gengæld rig mulighed for at finde den, der passer perfekt til dit rum.

Vi anbefaler, at man søger rådgivning, når man skal vælge en ny gulvlampe til hjemmet med henblik på at opnå den bedste belysningsløsning.

Hos Møller & Rothe rådgiver og projekterer vi skræddersyet lysdesign for både arkitekter, indretningsarkitekter, entreprenører og private kunder.

Vi har egen tegnestue med vores to Lighting Planners, Nina og Winnie, der arbejder med konkrete belysningsplaner og udarbejder idéoplæg samt lysberegninger for at skabe skræddersyede løsninger til det enkelte rum.

I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter sammen med arkitekter og bygherre for både virksomheder og private kunder.

Gå på opdagelse i vores sortiment med eksklusive gulvlamper.

Eksklusiv gulvlampe fra Møller & Rothe

Gulvlampen som supplerende belysning

Gulvlamper fungerer ofte som supplerende belysning, da de tilfører varme til rummet og kan fremhæve specifikke områder.

Derfor er det vigtigt, at når du vælger en gulvlampe, tager højde for rummets eksisterende belysning. Vores sortiment af eksklusive gulvlamper giver dig et væld af muligheder, hvad angår stil og design. Vores eksklusive gulvlamper er elegante og tidløse og passer til enhver indretning.

Hos Møller og Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige lampe, som passer til dine behov.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke et møde, kan vi kontaktes på:

+45 33 91 37 37
mail@mollerrothe.com

Gå på opdagelse

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Se cases

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev