Facade belysning

Hos Møller & Rothe har vi et bredt sortiment af produkter, som kan være med til at løfte det udtryk og den identitet du drømmer om til din facade belysning.

Vi har tilknyttet vores egne profesionelle Lightning Planners, som sidder til rådighed i deres tegnstue. De har mange års erfaring indenfor lysdesign – og de står naturligvis til rådighed, hvis du ønsker rådgivning i forbindelse med din facade belysning.
De har desuden adgang til nogle af de bedste lysberegninger på markedet, og derfor kan vi garanterer at du opnår det bedst mulige resultat hos os.

De hjælper desuden med, at sikre at de rette beslutninger i forhold til farveskift, placering, statisk eller skiftende udtryk, skygger og temperatur etc. træffes korrekt.

Der er en lang række af gode grunde og fordele ved at have en facade belysning. F.eks. viser statistikker, at facade belysning er med til at sænke risikoen for indbrud. Derudover er det generelt med til at skabe liv og personlighed udvendig på facaden. Det bidrager til, at skabe et indbydende hjem, og komfortabel atmosfære i forbindelse med facaden. Dette kan naturligvis også indebære indkørsel, gangstier og diverse ting, som udendørsarealet består af…

Hos Møller & Rothe opfordrer vi til, at man prioriterer udendørsbelysningen på samme fod som indendørsbelysningen. På den måde, sikrer man at belysningen udenfor og indenfor harmonerer og skaber et godt samspil med hinanden.

Det er desuden oplagt, at benytte LED-pærer i forbindelse med facade belysning, hvor belysningen er tændt i forskellige tidsrum afhængig af, hvilke indstillinger og styresystemer man har installeret. Med LED-belysning får du en langt længere levetid på pære, hvilket ligeledes reducerer energiforbruget og derved sparer man penge på el-regningen.

Derudover er alle vores udendørs produkter selvfølgelig udviklet til, at kunne tåle vand og diverse fremmed objekter de skulle støde på. Da vind og vejr i Danmark ikke altid er til at regne med.

Gå på opdagelse i vores sortiment fra high-end brands som Delta Light, PVD Concept og LumTeam blandt mange andre.

Everyone shines, given the right lightning

Vi skaber innovativt lysdesign

Med egen tegnestue og vores professionelle Lighting Planners, skaber vi hver dag belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter – både for erhverv og private projekter.

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med at visualisere belysningen, inden der træffes en beslutning, så du ved, at du får lige det lysdesign du ønsker.

Kontakt os og hør mere

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev