Designer lamper

Hos Møller & Rothe har vi de bedste designer lamper til konkurencedygtige priser.

Uanset om du er på jagt efter bordlamper, pendler, væglamper, standerlamper, indbygning loft, påbygning loft, udelys loft eller udelys terræn – så kan du finde det hos os – vi forhandler en række internationale og anerkendte brands.

Vi tilbyder kvalitetslamper, der er dekorative i designet og praktiske i belysningen.

Vi har desuden vores egne Lightning Planners tilknyttet, som er eksperter i lys og design.

De står til rådighed – og i samarbejde med dig kan de udvikle et unikt lysdesign, der matcher til dit behov. På den måde bliver du også involveret i processen og får mulighed for at sætte dit eget personlige præg på lysdesignet med rådgivning fra profesionelle.

Vi anbefaler derfor, at du tidligt i processen tager kontakt til en af vores Lightning Planners – vores erfaringer vidner om, at man opnår det bedste resultat.

Vi har gennem årene opbygget et stærkt netværk med gode relationer, hvor vi hos Møller & Rothe samarbejder med leverandører af high-end brands, der forsyner med designer lamper.

Vores produktsortiment er karakteriseret ved kvalitet og design, og består af en række kendte brands såsom Giopato & Coombes, Moooi, Delta Light, ONE A og Bocci blandt mange andre.

Indendørsbelysning

Indendørsbelysning er en af de vigtigste aspekter i design og indretning, netop fordi belysningen kan transformere rum på godt og ondt.

Hvis lys er placeret forkert i et rum, kan det resultere i at møbler optræder forkert i rummet. Derudover kan det også påvirke stemningen i rummet og bidrage til hovedpiner og trætte øjne.

Det er derfor afgørende, at der i lysdesignet bliver taget højde for det givet rum og det naturlige lysindfald. Derfor bør man som køber, benytte profesionelle Lightning Planners, som kan udarbejde et unikt lysdesign efter de givet omstændigheder.

Det naturlige lysindfald med sollys er mentalt stimulerende for hjernen, og skal ikke nødvendigvis erstattes af spots. I samarbejdet med det naturlige lys, tager vores Lightning Planners højde for den geografiske placering i forhold til, hvilken vej vender vinduer og sæson m.m.

Læs mere om indendørsbelysning

Caes

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Cases

Tilmeld dig vores nyhedsbrev