Designer lamper

Hos Møller & Rothe har vi det største udvalg af designer lamper fra både anerkendte nationale- og internationale brands.

Ønsker du at bringe en udsøgt følelse af luksus og æstetik ind i dit hjem, så er Møller & Rothe din gateway til en verden af anerkendte designerlamper. Lad os sammen dykke ned i, hvordan vores udvalg af designer lamper kan forvandle dit hjem til et mesterværk af belysning og design.

Uanset om du er på jagt efter bordlamper, pendler, væglamper, standerlamper, indbygning loft, påbygning loft, udelys loft eller udelys terræn. Så kan du finde det hos Møller & Rothe!

Vi forhandler en række anerkendte nationale og internationale og brands. Vi tilbyder kvalitetslamper, der er dekorative i designet og praktiske i belysningen.

Vi er stolte af, at forhandle anerkendte brands såsom Giopato & Coombes, Moooi, Delta Light, ONE A og Bocci. Man er derfor garanteret enestående og originale designer lamper, som skaber en flot og behagelig belysning samt tilføjer en fortryllende æstetik til indretningen i hjemmet.

Vi har desuden tilknyttet vores egen tegnstue med Lightning Planners, der er eksperter i lysdesign. Uanset om det er større eller mindre projekter, så står de til rådighed og hjælper med at finde den helt rette designer lampe. Vores Lightning Planners kan i samarbejde med dig udvikle et unikt lysdesign, der matcher dine behov. På den måde bliver du også involveret tidligt i processen, og får mulighed for at sætte dit eget personlige præg på lysdesignet med rådgivning fra profesionelle belysningsrådgivere.

Vi har gennem årene opbygget et stærkt netværk med gode relationer, hvor vi hos Møller & Rothe samarbejder med leverandører af high-end brands, der forsyner med designer lamper.

Vores produktsortiment er karakteriseret ved kvalitet og design, og består af en række kendte brands såsom Giopato & Coombes, Moooi, Delta Light, ONE A og Bocci blandt mange andre.

“Designer lamper er ikke bare en kilde til lys, de er kunstværker, der belyser vores hjem.”

Indendørsbelysning

Indendørsbelysning er en af de vigtigste aspekter i design og indretning, netop fordi belysningen kan transformere rum på godt og ondt.

Hvis lys er placeret forkert i et rum, kan det resultere i at møbler optræder forkert i rummet. Derudover kan det også påvirke stemningen i rummet og bidrage til hovedpiner og trætte øjne.

Det er derfor afgørende, at der i lysdesignet bliver taget højde for det givet rum og det naturlige lysindfald. Derfor bør man som køber, benytte profesionelle Lightning Planners, som kan udarbejde et unikt lysdesign efter de givet omstændigheder.

Det naturlige lysindfald med sollys er mentalt stimulerende for hjernen, og skal ikke nødvendigvis erstattes af spots. I samarbejdet med det naturlige lys, tager vores Lightning Planners højde for den geografiske placering i forhold til, hvilken vej vender vinduer og sæson m.m.

Læs mere om indendørsbelysning

Caes

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Cases

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev