Cafe belysning

Hos Møller & Rothe rådgiver vi i lysdesign og har erfaring med cafe belysning, der sikrer den rette atmosfære for jeres kunder.

Vores Lighting Planners står til rådighed i forbindelse med at udvikle et lysdesign til jeres cafe.

Cafe belysningen er afgørende for at sætte den ønskede stemning og bidrage til miljøet. Vi er eksperter i at udvikle inspirerende lysdesign, der skaber et trygt miljø for jeres kunder.

Det er desuden afgørende at etablere et behageligt miljø, hvorved kunder har lyst til at komme på besøg igen.

Belysningen bidrager både dekorativt og funktionelt. Dekorativt kan store loftlamper og væglamper fungere som en central del af indretningen til cafeen. Derfor er belysningen en stor del af helhedsudtrykket på jeres cafe, hvor belysningen kan bidrage til at opnå et strømlinet koncept på cafeen.

Med vores unikke netværk af anerkendte forhandlere har vi opbygget et bredt sortiment af lamper. Dermed er der rig mulighed for at finde netop de lamper og belysning, der matcher og harmonerer med jeres cafe.

Indendørs belysning

Belysning er en af de vigtigste aspekter i design og indretning, netop fordi belysningen transformerer rum på godt og ondt. Hvis lys er placeret forkert i et rum, kan det resultere i at møbler ser anderledes ud eller at rummet ser mindre ud, end hvad sandt er.

En af de vigtigste faktorer i lysdesign er at tage højde for det naturlige lys og samarbejde med det i det pågældende rum. I samarbejde med det naturlige lys, tager vi højde for den geografiske placering af casen; hvilken vej vender vinduerne? Hvor meget sollys er der i hvilke sæsoner osv.

Vi handler med kendte brands som eksempelvis:
Delta Light, Giopato & Coombes, Sammode, Faustlight og mange flere.

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Se cases

Tilmeld dig vores nyhedsbrev