Bordlamper

Hos Møller & Rothe har vi et stort og omfattende sortiment af bordlamper.

Vi har et stort udvalg af bordlamper, som gør det nemmere at lege med indretningen, da vores bordlamper er dekorative og har et flot visuelt design. Vi forhandler bordlamper, som skaber funktionelle- og æstetiske fordele til hjemmet.

Vi udvælger nøje vores bordlamper når vi udvider vores sortiment. Det er vigtigt, at de formår at skabe varme og hygge, men samtidigt også et godt arbejdslys, der fungerer optimalt til aktiviteter, hvor det kræver et mere kraftigt lys. Du kan desuden i samme ombæring købe LED-pærer, som du kan fjernstyre efter behov.

Når du køber en bordlampe, der er udstyret med LED-pærer, kan du skabe den ønskede lysstyrke efter behov. Hos Møller & Rothe anbefaler vi, at man benytter LED-pærer som følge af, at man får markant længere levetid på pærerne samt reducerer energiforbruget og sparer penge på el-regningen.

Måske er det ikke præcist lyset du fokuserer på. Det kan være et skulpturelt visuelt element i hjemmet, som du mener vil matche godt med indretningen. Hos Møller & Rothe forhandler vi med en række af ekslusive designer brands, som designer og producerer de mest anerkendte og visuelle lamper. Så vi kan helt sikkert hjælpe dig med at finde den bordlampe, som du søger.

Der er en sammenhæng mellem grundlyset og det supplerende lys…

Den typiske bordlampe, skal kunne formå at skabe et supplerende lys, der bidrager til en hyggelig og afslappende atmosfære. Dermed afgives der et blødt lys, som er med til at skabe harmoni mellem elementerne i rummet.

Hvis du stadigvæk er i tvivl – så står vores professionelle Lightning Planners der med mange års erfaring indenfor lys og design, som kan rådgive dig frem til en god løsning. De tager naturligvis forbehold for rummet, design og interiør med henblik på, at inkorporere stildesignet bedst muligt.

Stuens vigtigste lampe

Loftlampen

Hos Møller & Rothe arbejder vores Lighting Planners efter overbevisningen om, at loftlampen er stuens vigtigste lampe!

Man skal tænke på loftlampen, som en slags grundbelysning, hvor man kan supplere med andre lamper.

Loftlampen danner rammen for belysning i stuen. Loftlampen repræsenterer alt fra loftspots til indbygningspots. Desuden menes der med grundbelysning at sådanne spots danner en overordnet belysning i rummet. Herefter bør man således afhængig af behov supplere med bordlamper, pendler, væglamper og standerlamper.

F.eks. er væglamper oplagte, hvis man typisk læser i stuen og skal bruge direkte belysning. Her fungerer en bordlampe desuden også, hvis du mangler arbejdslys på skrivebordet. Heraf kan en justerbar væglampe  desuden monteres og indstilles således man kan opnå den ønskede belysning. hvor bordlampen kan justeres og stilles på en flad overflade. Derudover kan væglamper og bordlamper bidrage til helhedsudtrykket i stuen og løfte stemningen i rummet.

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev