Bordlamper

Hos Møller & Rothe har vi et stort og omfattende sortiment af bordlamper.

Vi har et stort udvalg af forskellige typer af bordlamper, som gør det nemmere at lege med indretningen, da de er dekorative og har et flot visuelt design – og netop derfor, er bordlamper med til at skabe mere kant og kontrast i hjemmet. Hos Møller & Rothe forhandler vi lamper, som skaber både funktionelle- og æstetiske fordele til hjemmet.

Vi har nøje udvalgt vores produktsortiment af lamper som kan stilles på bordet. Bordlamper varierer i størrelse, udtryk, lysstyrke, funktion og meget mere. Derfor er det afgørende, at man vælger den rette bordlampe. Der er bordlamper, som kan bøjes, så man kan rette lyset specifikt, mens andre bordlamper er fikseret og bringer et bredere lys til en større overflade.

Hos Møller & Rothe forhandler vi lamper fra flere internationale brands. Vi har et produktsortiment af designer bordlamper, der garanterer, at man ikke behøver at gå på kompromis med design eller belysning. Vi kan helt sikkert hjælpe dig med at finde den bordlampe, som du søger.

Der er en sammenhæng mellem grundlyset og det supplerende lys…

Den typiske bordlampe, skal kunne formå at skabe et supplerende lys, der bidrager til en hyggelig og afslappende atmosfære. Dermed afgives der et blødt lys, som er med til at skabe harmoni mellem elementerne i rummet.

Hvis du stadigvæk er i tvivl – så står vores professionelle Lightning Planners der med mange års erfaring indenfor lys og design, som kan rådgive dig frem til en god løsning. De tager naturligvis forbehold for rummet, design og interiør med henblik på, at inkorporere stildesignet bedst muligt.

Indendørs belysning

Belysning er en af de vigtigste aspekter i design og indretning, netop fordi belysningen transformerer rum på godt og ondt. Hvis lys er placeret forkert i et rum, kan det resultere i at møbler ser anderledes ud eller at rummet ser mindre ud, end hvad sandt er. Derudover kan forkert lys og placering af det bidrage til hovedpiner og trætte øjne.

En af de vigtigste faktorer i lysdesign er at tage højde for det naturlige lys og samarbejde med det i det pågældende rum. Sollys er mentalt stimulerende for hjernen og skal ikke nødvendigvis erstattes af lamper og kunstig fremstillet lys. I samarbejdet med det naturlige lys, tager vi højde for den geografiske placering af casen; hvilken vej vender vinduerne? Hvor meget sollys er der i hvilke sæsoner osv.

Vi handler med kendte brands som eksempelvis:
Delta Light, Giopato & Coombes, Sammode, Faustlight og mange flere.

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev