Bordlampe

Hos Møller & Rothe har vi et bredt og luksuriøst sortiment af bordlamper, og lægger navn til mange internationale anerkendte brands.

Vi har gennem årene opbygget et stærkt netværk med gode relationer, hvor vi hos Møller & Rothe samarbejder med leverandører over hele verden af high-end brands.

Vi forhandler eksklusive bordlamper, der både bidrager til belysningen og det dekorative aspekt, der er med til at skabe mere kant og kontrast i hjemmet. 

Med bordlamper får man en fleksibel belysning, der typisk komplementerer den primære belysningsløsning i hjemmet. Bordlamper afgiver ofte en varm og behagelig belysning, som harmonerer med det overordnede lysdesign i hjemmet. Det er samtidig et skulpturelt element, der er med til at understrege din personlige stil og helhedsindtryk i hjemmet.

Vi har egen tegnestue med vores to Lighting Planners, Nina og Winnie, der arbejder med konkrete belysningsplaner og udarbejder idéoplæg samt lysberegninger for at skabe skræddersyede løsninger til din indendørs belysning.

Vores eksklusive bordlamper er nøje udvalgt af vores Lightning Planners. Gå på opdagelse i vores sortiment fra high-end brands som Giopato & Coombes, Moooi, Pierre Guariche og Piet Boon blandt mange andre.

Vi udvikler kreativt og innovativt lysdesign i samspil med arkitektur og rum. Bliv inspireret og se vores case med Qvartz, hvor vi har udarbejdet et lysdesign med bl.a. en bordlampe, der hedder Tonda Ta fra Contardi med stel i matt black finish.

Med over 30 års erfaring inden for belysning, har Contardi specialiseret sig inden for skræddersyede løsninger til detail og restauration. Det er med denne evne for specialløsninger, at Contardi er blevet favorit og eneleverandør hos mange store restaurationskæder.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke et møde, kan vi kontaktes på +45 33 91 37 37

Eksklusiv bordlampe fra Møller & Rothe til indendørs belysning i hjemmet

Vi tænker i lys – Og ikke kun lamper

Møller & Rothe rådgiver i hele Danmark og sørger for dit næste projekt bliver fulgt helt til dørs.

Ring på +45 33 91 37 37 eller skriv til mail@mollerrothe.com så vender vi tilbage med hvordan Møller & Rothe kan hjælpe dig med dit næste projekt.

Vi kan regne på belysningen af alle typer af rum, derved kan vi sikre kvaliteten af dine lysbehov. Vores Lighting Planners har mange års erfaring og dermed kan vi sikre dig kvalitet i din rådgivning inden for belysning.

Med egen tegnestue og vores professionelle Lighting Planners, skaber vi hver dag belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter – både for erhverv og private.

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med belysningen, kontakt en af vores rådgivere hvis du ønsker at høre mere.

Kontakt os

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Se cases

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev