Belysningsrådgivning

Mange års erfaring med smukt belysningsrådgivning. 

Møller & Rothe er specialister inden for belysningsrådgivning og lysdesign til private hjem og virksomheder.

Har du et nyt boligprojekt, kontorlokaler eller skal du renovere dit private hjem? Møller & Rothe benytter skræddersyede lysberegningsprogrammer og har dygtige Lighting Planners, som kan hjælpe dig med dit næste projekt. Det er vigtigt, at man indledende i projekteringsfasen tænker på, at grundbelysning skal inkorporeres i loftet, så lofterne bliver dimensioneret til den ønskede type belysning.

Uanset typen og størrelsen på dit projekt så er det afgørende at tilrettelægge et lysdesign der tager højde for både arkitektur og rum.

På den måde kan vi udarbejde det perfekte lysdesign således rummet præsenteres og fremhæves på den bedst mulige måde.

Hos Møller & Rothe står vores professionelle Lighting Planners til rådighed i forbindelse projektering af ny belysning. Vi tilbyder vores ekspertise inden for både udendørs belysning og indendørs belysning.

Vi handler med kendte brands som eksempelvis:
Delta Light, Giopato & Coombes, Sammode, Faustlight og mange flere.

 

 

 

Udendørs belysning

Når vi designer lys til haven og andre udendørsarealer, designer vi belysningen ud fra beplantningen og åbne arealer i haven i tætte samarbejde med havearkitekter.

Vi arbejder med to slags belysning, når det gælder udendørsbelysning: Dekorativ belysning af facader og i terræn samt gemt belysning i krat og buskadser – dette er med til at give en oplyst effekt af haven og gøre rummet mere indbydende.

Når man arbejder med udendørs belysning gælder der også en række andre fokusområder, som skal tages i betragtning når vi udarbejder et lysdesign. Der gælder for udendørs belysning en mere praktisk og funktionel dimension i forhold til, at kunne orienteres sig i mørket uanset om det drejer sig om hoveddøren, indkørslen, garagen, haven eller terrassen. Man skal derfor gøre sig en række andre overvejelser, når man skal have installeret udendørs belysning.

Tag kontakt til os hvis du ønsker belysningsrådgivning der imødekommer dine personlige behov i forbindelse med udendørs belysning.

Kontakt

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Se cases
Belysningsrådgivning

Vi tænker i lys – ikke kun i lamper

Møller & Rothe rådgiver i hele Danmark og sørger for at dit næste projekt bliver fulgt til dørs. 

Ring på +45 33 91 37 37 eller skriv til mail@mollerrothe.com så vender vi tilbage med hvordan Møller & Rothe kan belysningsrådgive dig i dit næste projekt.

Vi kan regne på belysningen af alle typer rum og derved sikre effekten. Vores Lighting Planners har mange års erfaring og dermed kan vi sikre dig kvalitet indenfor belysningsrådgivning.

Få korrekt og hurtig belysningsrådgivning, så projektet ikke trækker ud. 

Med egen tegnestue og professionelle Lighting Planners, skaber vi belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. 

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med belysningsrådgivning, kontakt en af vores rådgivere hvis du ønsker at høre mere.

Kontakt os og hør mere

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev