Belysning soveværelse

Vi har hos Møller & Rothe et stort sortiment af supplerende lyskilder til soveværelset.

Soveværelset er forbeholdt til at sove i – og derfor skal der som udgangspunkt være mørkt. På trods af det, så skal soveværelset kunne benyttes til meget mere.

Det er i soveværelset man kan slappe af og se fjernsyn eller læse en bog, og i sådanne situationer er det oplagt med en supplerende lampe i form af en natlampe. Det supplerende lys bidrager til, at skabe en afslappet stemning i rummet, så man hurtigere falder til ro…

Derudover er det også fordelagtigt med en natlampe ved siden af sengen, hvis du er typen som vågner om natten. det hjælper med at forhindre ulykker i mørket uden at skabe et skarpt lys for øjenene, som sikrer at man hurtigt kan falde i søvn igen.

Hos Møller & Rothe opfordrer vi til, at man supplerer belysningen i soveværelset med supplerende lyskilder – det kan blandt andet være med standerlamper, væglamper, eller vægspots som med indirekte belysning bidrager til at skabe et indbydende, charmerende og afslappende soveværelse.

Vi opfodrer til at bruge LED-lys.

Med LED-lys kan man selv styre og bestemme lysstyrken på lyskilden, og dermed kan man nemt tage hensyn til sin partner, der uden problemer kan sove videre… Det bløde og varme lys hjælper desuden når solen endnu ikke er oppe… Derved skaber du mere hygge, så det ikke er nødvendigt at lyse hele rummet op, med en skarp og usund belysning.

De fleste danskere har typisk en loftlampe, som skaber en generel belysning i soveværelset, så man nemt kan udføre rengøring etc. hvilket naturligvis er essentielt i forhold til, at kunne se hvad der ligger i skuffer og skabe.

Har du kun generel belysning, kan det lede til helbredsproblemer…

Dårlig belysning i soveværelset kan lede til dårlig nattesøvn og andre essentielle ting. Derfor er det vigtigt at lyset i soveværelset generelt er blødt og varmt, så det bidrager til en god nattesøvn, trivsel og funktionalitet.

Hvis du leder efter den flotteste og mest effektive supplerende lampe til soveværelset, men har brug for en hånd. Så står vi vores profesionelle Lightning Planners til rådighed… De er klar til at hjælpe med at udvikle et unikt lysdesign til netop dit soveværelse, så du får den bedst mulige nattesøvn samt hyggeligste belysning.

Belysning_soveværelse_Møller_&_Rothe_1

Vi tænker i lys – Og ikke kun lamper

Møller & Rothe rådgiver i hele Danmark og sørger for dit næste projekt bliver fulgt helt til dørs.

Ring på +45 33 91 37 37 eller skriv til mail@mollerrothe.com så vender vi tilbage med hvordan Møller & Rothe kan hjælpe dig med dit næste projekt.

Vi kan regne på belysningen af alle typer af rum, derved kan vi sikre kvaliteten af dine lysbehov. Vores Lighting Planners har mange års erfaring og dermed kan vi sikre dig kvalitet i din rådgivning inden for belysningsrådgivning.

Du får korrekt og hurtig rådgivning inden for belysning, derved behøver jeres projekter ikke at blive forsinket. 

Med egen tegnestue og vores professionelle Lighting Planners (lysdesignere), skaber vi hver dag belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter – både for erhverv og private projekter.

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med belysningen, kontakt en af vores rådgivere hvis du ønsker at hører mere.

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev