Belysning over køkkenøen

Vi tilbringer meget tid i køkkenet, både til hyggetid, madlavningen og samtalen. Derfor kræver køkkenet et stærkt lysdesign og belysning over køkkenøen.

Den rette belysning over køkkenøen, kan være prikken over i’et i husets hjerte. Køkkenøen er en central del af det moderne køkkendesign, og fungerer ikke kun som et funktionelt element af køkkenet, men også et samlingssted for familie, venner og gæster.

Når du designer belysningen over din køkkenø, er det derfor afgørende at skabe den rette balance mellem stil, funktionalitet og stemning. Derudover bør man ligeledes være opmærksom på, at man har tilstrækkelig mængde arbejdsbelysning til at oplyse hele køkkenøens overflade.

Bliv inspireret blandt vores Bolig Cases til hvordan din køkkenø kunne komme til at se ud. Vores udvalg består af både pendler, indbygning og påbygning loft.

Hos Møller & Rothe rådgiver vi i lysdesign og står klar til at hjælpe med dit næste køkkenprojekt. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke et møde, kan vi kontaktes på +45 33 91 37 37

“Køkkenets hjerte slår stærkere under den rette belysning over køkkenøen”

belysning_over_køkkenø_pendel_moller_rothe

Vi tænker i lys – ikke kun i lamper

Møller & Rothe rådgiver i hele Danmark og sørger for at dit næste projekt bliver fulgt til dørs.

Ring på +45 33 91 37 37 eller skriv til mail@mollerrothe.com så vender vi tilbage med hvordan Møller & Rothe kan belysningsrådgive dig i dit næste projekt.

Vi kan regne på belysningen af alle typer rum og derved sikre effekten. Vores Lighting Planners har mange års erfaring og dermed kan vi sikre dig kvalitet indenfor belysningsrådgivning.

Få korrekt og hurtig belysningsrådgivning, så projektet ikke trækker ud. 

Med egen tegnestue og professionelle Lighting Planners, skaber vi belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med belysningsrådgivning, kontakt en af vores rådgivere hvis du ønsker at høre mere.

Kontakt os og hør mere

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Cases

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev