belysning over køkkenøen

Vi tilbringer rigtig meget tid i køkkenet, både til hyggetid, madlavningen og samtalen. Derfor kræver køkkenet et stærkt lysdesign og belysning over køkkenøen.

Den rette belysning over køkkenøen, kan være prikken over i’et i husets hjerte. Køkkenøen er en central del af det moderne køkkendesign, og fungerer ikke kun som et funktionelt element af køkkenet, men også et samlingssted for familie, venner og gæster. Belysningen du vælger, at bringe i spil ved køkkenøen bør reflekterer stil, elegance og funktionelt lysdesign. For at fremhæve skønheden af et af husets primære samlingssteder bør man søge inspiration, for at sikre den rette belysning over køkkenøen.

Når du designer belysningen over din køkkenø, er det afgørende at skabe den rette balance mellem stil, funktionalitet og stemning. Et godt sted at starte er med en hængende pendelarmatur. Pendelarmaturer er et populært valg til køkkenøer, da de tilføjer et strejf af elegance og fungerer som et visuelt ankerpunkt i rummet. Hos Møller & Rothe anbefaler vi, at man vælger et armatur, der passer til din køkkendesignstil. Derudover bør man ligeledes være opmærksom på, at man har tilstrækkelig belysning til at oplyse hele køkkenøens overflade således, at køkkenøen kan opnå sit fulde potentiale.

Har dit køkken et mere rent design kan det også være værd, at overveje at tilføje spots eller spotlys som belysning over køkkenøen. Du kan med disse muligheder projektere et mere direkte lysdesign på specifikke områder af køkkenøen, f.eks. til madlavning eller arbejdsområder. Endvidere kan spotlys fremhæve detaljerne på dine dekorative elementer eller kunstværker på køkkenøen.

En anden vigtig faktor at overveje er farvetemperaturen på dine pærer. I et køkkenmiljø, hvor madlavning og tilberedning finder sted, anbefales det at vælge pærer med en højere farvetemperatur. Denne type belysning giver et klart, hvidt lys, der hjælper med at øge kontrasten og sikrer en bedre farvegengivelse af ingredienser og madlavningsoverflader.

Dæmpbare belysningløsninger af køkkenøen er værd at tænke i. Du kan justere efter behov, hvilket skaber den rette atmosfære og stemning til det formål du har lyst til. Fra intenst hvidt og klart lys til madlavningen, til et mere blødt og varmt lys under fælleshyggen eller til de sociale begivenheder. Dæmpbare belysningsløsninger giver dig fleksibiliteten til at tilpasse lyset efter aktiviteten omkring køkkenøen.

Hos Møller & Rothe rådgiver vi i lysdesign og står klar til, at hjælpe med belysning over køkkenø. Vores professionelle Lightning Planners kan hjælpe med at udvikle et unikt lysdesign, der transformerer køkkenet til et imponerende midtpunkt i hjemmet!

“Køkkenets hjerte slår stærkere under den rette belysning over køkkenøen”

belysning_over_køkkenø_pendel_moller_rothe

Vi tænker i lys – ikke kun i lamper

Møller & Rothe rådgiver i hele Danmark og sørger for at dit næste projekt bliver fulgt til dørs.

Ring på +45 33 91 37 37 eller skriv til mail@mollerrothe.com så vender vi tilbage med hvordan Møller & Rothe kan belysningsrådgive dig i dit næste projekt.

Vi kan regne på belysningen af alle typer rum og derved sikre effekten. Vores Lightning Planners har mange års erfaring og dermed kan vi sikre dig kvalitet indenfor belysningsrådgivning.

Få korrekt og hurtig belysningsrådgivning, så projektet ikke trækker ud. 

Med egen tegnestue og professionelle Lightning Planners, skaber vi belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med belysningsrådgivning, kontakt en af vores rådgivere hvis du ønsker at høre mere.

Kontakt os og hør mere

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Cases

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev