Bedlamper

Hos Møller & Rothe er vi stolte af, at præsentere vores unikke udvalg af udendørs bedlamper.

Vi nærmer os efterhånden efteråret, og dagene bliver dermed kortere og kortere. Derfor er det oplagt, at begynde at overveje udendørsbelysningen til haven, så man stadigvæk kan nyde haven og terrassen når det bliver mørkt.

Hos Møller & Rothe har vi et stort udvalg af både moderne- og klassiske bedlamper, som kan anvendes til at lyse dine bede op i haven. Det bidrager til at skabe atmosfære i haven og skaber både dybde og elegance når det bliver mørkt. Man kan afhængigt af formålet både vælge en mere afdæmpet belysning hvis man ønsker at skabe stemning. Derudover kan man også vælge forskellige varianter, som giver en skarpere belysning, så man tydeligt kan se haven om aften i mørket.

Man kan anvende udendørsbelysning på mange forskellige måder, og derfor er det afgørende at du indretter din have med den rette belysning.

Hos Møller & Rothe har vi vores egen tegnstue tilknyttet med profesionelle Lightning Planners, der står klar til at hjælpe dig med at udvikle et lysdesign til din have. Med rådgivning fra vores Lightning Planners får du et unikt lysdesign, så din udendørsbelysning er i topklasse!

Vi forhandler en række anerkendte internationale- og nationale brands, så du er derfor sikret, at dine bedlamper vil pryde en hver have.

Kontakt os i dag, og giv din have et elegant udtryk med bedlamper fra Møller & Rothe!

En have uden lamper er som en himmel uden stjerner… begge er smukke, men sammen skaber de sand magi.

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev