Bar belysning

Hos Møller & Rothe rådgiver vi i indendørsbelysning, hvor vi i samarbejde kan udvikle et unikt lysdesign i forbindelse med bar belysning.

Du kan i samarbejde med vores Lightning Planners udvikle et lysdesign til drømmebaren i hjemmet. Vi vil gennem forløbet komme med input og diverse til lysdesignet, så du bliver glad og tilfreds. Bar belysningen er primus motor for den atmosfære og stemning, som baren skal udstråle. Derfor mener vi, at det er essentielt at få rådgivning, med henblik på at opnå det ønskede resultat. Så vi i samarbejde kan sikrer en exceptionel bar belysning.

Derefter er det kun fantasien, der sætter grænser!

Rådgivning hos professionelle belysningsrådgivere med henblik på at sikre et flot lysdesign til baren.

Vi anbefaler, at du gør det inden baren er bygget. Desto tidligere i processen du søger rådgivning, jo bedre vil resultatet blive!

En bar vil typisk interagere med andre omgivelser, hvorved det er afgørende at baren går i harmoni med de andre elementer i hjemmet. Vi har et bredt sortiment af lamper – vi kan derfor udvikle flere forskellige lysdesign til barer, der bidrager til stemningen på forskellige måder.

Det er desuden afgørende at udtænke et kreativt og raffineret lysdesign til baren, så den også forbliver praktisk, funktionelt og visuelt flot. Dette resultat kan man opnå ved brug af mange forskellige typer lamper.

Vi handler med kendte brands som eksempelvis: Delta Light, Giopato & Coombes, Sammode, Faustlight og mange flere.

 

Vi tænker i lys – Og ikke kun lamper

Møller & Rothe rådgiver i hele Danmark og sørger for dit næste projekt bliver fulgt helt til dørs.

Ring på +45 33 91 37 37 eller skriv til mail@mollerrothe.com så vender vi tilbage med hvordan Møller & Rothe kan hjælpe dig med dit næste projekt.

Vi kan regne på belysningen af alle typer af rum, derved kan vi sikre kvaliteten af dine lysbehov. Vores Lighting Planners har mange års erfaring og dermed kan vi sikre dig kvalitet i din rådgivning inden for belysningsrådgivning.

Du får korrekt og hurtig rådgivning inden for belysning, derved behøver jeres projekter ikke at blive forsinket. 

Med egen tegnestue og vores professionelle Lighting Planners (lysdesignere), skaber vi hver dag belysningsplaner, idéoplæg samt lysberegninger. I tegnestuen er vi ofte i centrum på store projekter – både for erhverv og private projekter.

Hos Møller & Rothe står vi altid klar til at hjælpe dig med belysningen, kontakt en af vores rådgivere hvis du ønsker at hører mere.

Kontakt os og hør mere

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Carlsberg, Restaurant SILO, Mads Nørgaard og Jeudan - Se flere af vores B2B Cases på vores case-side.

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev