Badeværelsesbelysning over spejlet

Hos Møller & Rothe har vi et bredt sortiment af lamper til badeværelsesbelysning – lys dine morgenrutiner op med den bedste badeværelsesbelysning over spejlet.

Badeværelsesbelysning over spejlet, kan være prikken over i’et til dit badeværelse. Vi har nøje udvalgt vores eksklusive sortiment af badeværelsesbelysning, der kombinerer æstetik og funktionalitet for at skabe den rette atmosfære til dine daglige rutiner.

Hos Møller & Rothe er vores belysning ikke kun praktisk. Vi repræsenterer også en række internationale anerkendte brands med alt fra enkelte og minimalistiske designs til de mere dekorative løsninger.

Vores Lighting Planners står klar til at rådgive i badeværelsesbelysning og komme med idéoplæg, der er skræddersyet til jeres badeværelse.

Vores udvalg af badeværelsesbelysning består af både væglamper, påbygning og indbygning i loft.

Vi hjælper med at skabe et behageligt og afslappende badeværelsesmiljø med et unikt lysdesign, der både fungerer som grundbelysning, men også skaber en harmonisk atmosfære i rummet.

Kontakt os i dag – vores dedikerede team af lysarkitekter, står altid klar til at yde belysningsrådgivning og besvare alle dine spørgsmål.

Indendørs belysning

Indendørs belysning er generelt en afgørende faktor inden for design og indretning af rum. Det hænger sammen med at belysningen kan være skelsættende for at sætte stemningen. Derfor er det vigtigt at belysningen er i harmoni med indretningen.

Vores lysarkitekter forsøger generelt at udnytte det naturlige lysindfald med sollys eftersom det er mentalt stimulerende for hjernen. Derfra kan man således supplere og implementere spots, væglamper, indbygning loft eller påbygning loft med henblik på at løfte rummet.

Møller & Rothe rådgiver i hele Danmark og sørger for dit næste projekt bliver fulgt helt til dørs.

 

Kontakt os

Cases

Her har vi allerede rådgivet i lysdesign

Selskaber vi allerede rådgiver inden for lysberegning

Se cases

Lad os tale om dit projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev